Butik

Foder

Ni får alltid kostnadsfri rådgivning gällande såväl foder som övriga veterinärvårdsartiklar av utbildade foderrådgivare.

Vi säljer enbart högkvalitetsfoder!

Vi har ett brett utbud av foder på vårt lager. Saknar ni något foder från någon av våra leverantörer så ring oss. Vi beställer gärna hem även de sorter vi normalt inte har i lager åt er om ni så önskar.

Har ni ett djur med övervikt hjälper vi er gärna med en bantningsplan och uppföljning samt vägning för att hålla motivationen uppe.

All foderrådgivning är självklart kostnadsfri!

Schampoo och kosttillskott

Vi säljer medicinska schampon till hund och katt. Vår hudvårdsserie kommer från Dechra. Detsamma gäller öron rengöring, tandkräm, munskölj och tandborstar.

För kosttillskott vid hudproblem och klor säljs produkter från Dr Baddakys.

Vi har ett flertal kosttillskott för dåliga leder, njurar urin- och leverproblem. Dessa rekommenderas i första hand av en veterinär i samband med undersökning och konstaterad sjukdom. Fråga oss om ni känner er osäkra eller har funderingar över vad som gäller just ert husdjur.

För sjuka eller nedsatta gnagare har vi Critical Care hemma.

Mjölkersättning för hundvalpar och kattungar finns, och vi ger er gärna rådgivning om ni behöver i samband med besök i butiken.

Vi har ett visst utbud av produkter för övrig djurskötsel så som klotänger, fästingplockare och borstar.

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.
Läs mer om hur kakor används.